Vijf romantische vakantiebestemmingen

Samen met je geliefde op reis. Even heerlijk samen zijn. Maar waar kun je nu het beste heen gaan? Vijf romantische bestemmingen die zeker indruk zullen maken op je partner.

1. Venetië

Venetië

Venetië bij het vallen van de avond.

Venetië is een van de meest romantische steden ter wereld. Stap samen in een gondel en vaar over de vele grachten die de stad rijk is. Geniet van de zonsondergang op het San Marco Plein en dineer in een van de vele kleine restaurantjes in de stad. Geniet ook even van een drankje in de bar Do Spade, dit is de bar waar Casanova, de legendarische vrouwenversierder, afsprak met zijn dates. De bar ligt vlak bij de Rialto brug en is een bezoek meer dan waard.

2. St. Moritz

Wil je met je geliefde een actievere trip plannen, kies dan voor het Zwitserse St. Moritz. Samen skiën onder maanlicht, gevolgd door een diner in een intiem restaurant. In St. Moritz zijn de mogelijkheden eindeloos. De hotels zijn voorzien van alle luxe, waaronder vaak een spa waar je samen heerlijk bij kunt komen van een inspannende dag.

3. New York

New York is geschikt voor alles. Dus ook voor een romantisch weekendje weg. Huur een paard en wagen en rij samen door Central Park. Geniet van de grootsheid van de bekendste stad ter wereld. Meatpacking District is het meest hippe gedeelte van de stad en hier vind je goede restaurants waar je samen met je geliefde romantisch kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

4. Mauritius

Strand op Mauritius

Mauritius is voor veel stellen een droombestemming.

Is je budget iets ruimer dan is Mauritius een van de mooiste romantische bestemmingen in de wereld. Geniet van de witte stranden en de schitterende zonsondergang. Ook een wandeling langs de Black River is een absolute aanrader. Loop samen naar de vele watervallen en geniet hier van de bijzondere momenten samen.

5. Parijs

De stad van de liefde. Een bezoek aan de Franse hoofdstad met Valentijnsdag is misschien een cliché, maar daarom niet minder romantisch. Een wandeling langs de Seine of een diner aan de voet van de Eiffeltoren. Wie zijn geliefde echt wil verrassen kan een lunch boeken bij een van de vele sterrenrestaurants van Parijs. Het eten is van dezelfde kwaliteit als het diner, alleen is dit veel goedkoper. De mogelijkheden op het gebied van romantiek zijn eindeloos in de stad van de liefde.