Speel zelf ‘Wie is de Mol’

Wil jij ook weten of Kees, Tania of Zarayda de mol is? En zou jij zelf graag mee willen doen aan dit televisieprogramma? Het is nu mogelijk om zelf te ervaren hoe het is om Wie is de Mol te spelen. Sawadee organiseert dit jaar namelijk reizen naar zeven voormalige bestemmingen van dit populaire televisieprogramma. Doe mee aan de groepsreis en leer niet alleen het land kennen, maar ervaar ook hoe het is om Wie is de Mol te spelen.

Wie is de Mol

Ga net als “Wie is de Mol’ naar het Kruger Park in Zuid-Afrika.

Wie is de Mol wordt dit jaar voor het dertiende jaar uitgezonden. Elk jaar ging het programma naar één of twee nieuwe reizen. Sawadee heeft zeven van deze bestemmingen uitgekozen en organiseert hier bijzondere groepsreizen.

Wil jij naar Indonesië, Thailand, Mexico, Jordanië, IJsland, Spanje of Zuid-Afrika, dan is dit je kans om dit op een bijzondere manier te doen. Met een groep van maximaal 26 personen trek je door het gebied en zie je alle belangrijke bezienswaardigheden. Niet als doorsnee toerist, maar met elke dag uitdagende opdrachten die de reis van extra spanning voorzien. Elke dag is er ook iemand anders de mol, die probeert om er voor te zorgen dat de opdrachten mislukken.

IJsland

Vorig jaar was Wie is de Mol in IJsland.

Hierdoor hebben de deelnemers zelf ook de kans om een keer de mol te spelen en je medereizigers een keer met een reden dwars te zitten. Wie aan het einde van de reis het vaakst de mol heeft weten te ontmaskeren is de winnaar van de reis. Voor de overige reizigers zijn er de herinneringen aan een prachtige bestemming en een bijzonder avontuur.